Nyheter

19 juni har Drömvandaren release och den ges ut på Sjöbergs förlag. 1 september har Mörkret bär stjärnornas ljus release. Det är den tredje delen av Carl och Felicia. Den ges ut på Pärlan förlag. Förbeställningar tas upp ungefär en månad innan release. Mer info om böckerna kommer då!!

Julerbjudande

04.12.2018

Vad kan va trevligare att få i julklapp än en signerad bok?

Svaret är JA! I början på juni 2019 kommer min tredje bok släppas och den heter Drömvandraren. Boken skiljer sig en del från mina tidigare böcker och innehåller mer spänning och mystik. Den kommer ges ut på Sjöbergs Förlag och en fortsättning planeras till våren 2020. För övrigt så jobbar jag med en tredje del i bokserien om Carl och...

Nu har jag uppdaterat fotona till i Skuggan av Hollywood, med fler bilder från Sverige och många fler alldeles färska bilder från Kalifornien. Jag har även lagt till en ny bild till Drömmen om Kalifornien, från restaurangen där Felicia jobbade.

Nu har jag haft release för min andra bok: I skuggan av Hollywood. Det var en roligt och innehållsrik dag. Tack alla som var med och förgyllde den. Nu jobbar jag på att få ut extramaterialet för den andra boken. Det borde bli klart till kvällen 16 april.

Nu är I skuggan av Hollywood tryckt och snart är det dags att börja skicka ut de böcker som förbeställts. Så har du inte gjort det än så är du varmt välkommen med din beställning. Det är dessutom paketpris om du köper båda böckerna.

Nu är det fritt fram att förbeställa I skuggan av Hollywood. Bara att gå in på Beställa böcker och göra din beställning. Du får boken antingen fredagen innan release eller måndagen efter. Själva releasedagen är en söndag.

27 januari kommer jag börja ta emot förbeställningar på min andra roman - I skuggan av Hollywood. Det är en direkt fortsättning på den första boken. Mer info om boken kommer i samband med förbeställningarna.

Den 15 april släpps I skuggan av Hollywood, som är en fortsättningen på Drömmen om Kalifornien. Releasen blir i Hamnkyrkan 10.00 och på Arken 16.00. Sen kommer jag göra fler besök efter det, så kolla fliken Events för att se var. Allt är inte bokat än, men under januari hoppas jag få klart med vårens release turné. Förbeställningar...

Jag bjuder på frakten på alla beställningar som görs fram till och med 20 december. Beställer du två böcker får du båda för 250 kr istället för 278 kr.

Extra Material

07.09.2017

Nu är allt extra material uppladdat. Så för den som tycker det är kul att se på bilder från de verkliga platserna och läsa två kapitel som inte kom med i boken, så finns det nu att kika på.