Nyheter

Nya priser

16.10.2020

Nu har jag uppdaterat priser på böckerna och på frakten, sen går det som vanligt att hämta upp en bok eller två helt utan frakt. De nya priserna är till köparens fördel och lite enklare.

Ja, så lyder arbetstiteln på den roman jag jobbar med. Jag har kommit några kapitel in i boken, men nu är skrivandet igång och planen är att kunna bli klar till jul, men vi får se. Det blir en helt fristående bok.

Efter ett mycket intensivt arbete med Drömvandraren - Under nattens timmar så tog jag en paus från skrivandet ett tag, men nu är jag så sakteliga på gång igen. Många undrar när fjärde delen om Carl och Felicia ska komma och det undrar jag med. För att den boken ska bli riktigt bra och trovärdig skulle jag behöva göra...

Så, nu går det att titta på foton från en del av de verkliga platserna som förekommer i Under nattens timmar. Såklart finns det extramaterial till de andra böckerna med.

Japp, då är Drömvandraren - Under nattens timmar ute. Nästan genast fick jag ett meddelande om att en läsare inte kunnat släppa boken. Det tog ett dygn att läsa klart för honom, och då är boken ändå 379 sidor. För övrigt så funderar jag över vad nästa projekt ska bli. Vi får se!

Nu går det att förbeställa andra och sista delen på Drömvandraren. Boken är 376 sidor. Alltså ett långt och episkt äventyr. Förbeställningen är öppen fram till 15 maj. Förbeställningspris gäller på samtliga böcker fram tills dess.

Under hela mars månad är det 15% på alla böcker och bokpaket. Beställningen gör du under fliken "Beställa böcker".

Drömvandraren

15.02.2020

Nu närmar det sig slutet av fortsättningen för Drömvandraren. Den 20 mars är det deadline och i maj ska boken släppas. Kort och gott kan jag säga att känslan för boken är mycket bra. Jag tror och hoppas att det blir en värdig uppföljare, som tar spänningen till en nivå till. Adam är såklart fortfarande huvudpersonen, men fokuset är nu...

Julerbjudande

19.11.2019

Nu närmar det sig jul och då är det läge att ge lite schyssta priser! Jag har sänkt priset på alla mina böcker med 30 kr och köper du fler så blir det ännu billigare. Ha nu en riktigt härlig december och mys mycket och se till att det lyser i mörkret, på alla sätt!!!

Nu har vi kommit halvvägs in på höstterminen och jag är i full gång med att skriva på uppföljaren till Drömvandraren. Det blir en direkt fortsättning och hänger ihop med första boken. Annars är jag också i full gång med att jobba som pastor i Jämjö/Karlskrona och är ute och predikar lite överallt. Kolla fliken event för att se var...

Söndagen den 1 september så är det release för tredje delen om Carl och Felicia: Mörkret bär stjärnornas ljus. Den dagen så kommer jag predika och berätta om böckerna i Centrumkyrkan i Gislaved 10.00. På kvällen är det en samling i Pingstkyrkan i Vänersborg 18.00. Där delar jag mer personligt från mitt liv och såklart om böckerna. Varmt välkommen...

Då närmar det sig release för tredje delen om Carl och Felicia: Mörkret bär stjärnornas ljus. Det är fritt fram att förbeställa om du vill ha boken signerad och levererad strax före release, och till det bästa tänkbara priset.