Nyheter

Under hela mars månad är det 15% på alla böcker och bokpaket. Beställningen gör du under fliken "Beställa böcker".

Drömvandraren

15.02.2020

Nu närmar det sig slutet av fortsättningen för Drömvandraren. Den 20 mars är det deadline och i maj ska boken släppas. Kort och gott kan jag säga att känslan för boken är mycket bra. Jag tror och hoppas att det blir en värdig uppföljare, som tar spänningen till en nivå till. Adam är såklart fortfarande huvudpersonen, men fokuset är nu...

Julerbjudande

19.11.2019

Nu närmar det sig jul och då är det läge att ge lite schyssta priser! Jag har sänkt priset på alla mina böcker med 30 kr och köper du fler så blir det ännu billigare. Ha nu en riktigt härlig december och mys mycket och se till att det lyser i mörkret, på alla sätt!!!

Nu har vi kommit halvvägs in på höstterminen och jag är i full gång med att skriva på uppföljaren till Drömvandraren. Det blir en direkt fortsättning och hänger ihop med första boken. Annars är jag också i full gång med att jobba som pastor i Jämjö/Karlskrona och är ute och predikar lite överallt. Kolla fliken event för att se var...

Söndagen den 1 september så är det release för tredje delen om Carl och Felicia: Mörkret bär stjärnornas ljus. Den dagen så kommer jag predika och berätta om böckerna i Centrumkyrkan i Gislaved 10.00. På kvällen är det en samling i Pingstkyrkan i Vänersborg 18.00. Där delar jag mer personligt från mitt liv och såklart om böckerna. Varmt välkommen...

Då närmar det sig release för tredje delen om Carl och Felicia: Mörkret bär stjärnornas ljus. Det är fritt fram att förbeställa om du vill ha boken signerad och levererad strax före release, och till det bästa tänkbara priset.

Hos tryckeriet

22.07.2019

Nu är tredje delen om Carl, Mörkret bär stjärnornas ljus, hos tryckeriet och den 1 september är det release i Gislaved och Vänersborg. Kolla under Event för detaljer. Det går utmärkt att förbeställa boken nu.

Extra material

12.06.2019

Nu har jag lagt in extramaterialet för Drömvandraren. Det finns inga kapitel som inte kom med, utan bara foton från de verkliga platserna.

Nu går det att förbeställa Drömvandraren och faktiskt även Mörkret bär stjärnornas ljus, som är tredje delen om Carl. Däremot finns ingen beskrivande text om den boken än. Förbeställer du så får du ett signerat ex och till ett bra pris.

19 juni har Drömvandaren release och den ges ut på Sjöbergs förlag. 1 september har Mörkret bär stjärnornas ljus release. Det är den tredje delen av Carl och Felicia. Den ges ut på Pärlan förlag. Förbeställningar tas upp ungefär en månad innan release. Mer info om böckerna kommer då!!

Julerbjudande

04.12.2018

Vad kan va trevligare att få i julklapp än en signerad bok?

Svaret är JA! I början på juni 2019 kommer min tredje bok släppas och den heter Drömvandraren. Boken skiljer sig en del från mina tidigare böcker och innehåller mer spänning och mystik. Den kommer ges ut på Sjöbergs Förlag och en fortsättning planeras till våren 2020. För övrigt så jobbar jag med en tredje del i bokserien om Carl och...