Nyheter

Slutredigering

20.07.2021

Jag har nu fått tillbaka manuset från förlaget och ska jag titta på deras förslag till justeringar, som inte var särskilt många. Förhoppningsvis ska boken kunna gå till tryck i augusti och i samband med det kommer jag börja ta in förbeställningar. Hur som helst. Det känns riktigt bra!!!

Och och tack för att just du läser detta! För några veckor sedan blev jag klar med manuset till Just nu lever jag. Nu återstår redigering. Omslag blir klart inom kort. Troligtvis presenteras det i samband med att jag börjar ta in förbeställningar. Releasen av boken kommer bli till hösten. Tidig höst förhoppningsvis.

Vad ska hända i år? Ja det vet man inte helt säkert, men jag kommer garanterat bli klar med boken med arbetstiteln: Just nu lever jag. Min ursprungliga plan var att bli klar till nyår och att det skulle bli release till sommaren, men nu hoppas jag bli klar under februari. Release blir nog till hösten.

Nya priser

16.10.2020

Nu har jag uppdaterat priser på böckerna och på frakten, sen går det som vanligt att hämta upp en bok eller två helt utan frakt. De nya priserna är till köparens fördel och lite enklare.

Ja, så lyder arbetstiteln på den roman jag jobbar med. Jag har kommit några kapitel in i boken, men nu är skrivandet igång och planen är att kunna bli klar till jul, men vi får se. Det blir en helt fristående bok.

Efter ett mycket intensivt arbete med Drömvandraren - Under nattens timmar så tog jag en paus från skrivandet ett tag, men nu är jag så sakteliga på gång igen. Många undrar när fjärde delen om Carl och Felicia ska komma och det undrar jag med. För att den boken ska bli riktigt bra och trovärdig skulle jag behöva göra...

Så, nu går det att titta på foton från en del av de verkliga platserna som förekommer i Under nattens timmar. Såklart finns det extramaterial till de andra böckerna med.

Japp, då är Drömvandraren - Under nattens timmar ute. Nästan genast fick jag ett meddelande om att en läsare inte kunnat släppa boken. Det tog ett dygn att läsa klart för honom, och då är boken ändå 379 sidor. För övrigt så funderar jag över vad nästa projekt ska bli. Vi får se!

Nu går det att förbeställa andra och sista delen på Drömvandraren. Boken är 376 sidor. Alltså ett långt och episkt äventyr. Förbeställningen är öppen fram till 15 maj. Förbeställningspris gäller på samtliga böcker fram tills dess.

Under hela mars månad är det 15% på alla böcker och bokpaket. Beställningen gör du under fliken "Beställa böcker".

Drömvandraren

15.02.2020

Nu närmar det sig slutet av fortsättningen för Drömvandraren. Den 20 mars är det deadline och i maj ska boken släppas. Kort och gott kan jag säga att känslan för boken är mycket bra. Jag tror och hoppas att det blir en värdig uppföljare, som tar spänningen till en nivå till. Adam är såklart fortfarande huvudpersonen, men fokuset är nu...

Julerbjudande

19.11.2019

Nu närmar det sig jul och då är det läge att ge lite schyssta priser! Jag har sänkt priset på alla mina böcker med 30 kr och köper du fler så blir det ännu billigare. Ha nu en riktigt härlig december och mys mycket och se till att det lyser i mörkret, på alla sätt!!!