Nyheter

Nu är I skuggan av Hollywood tryckt och snart är det dags att börja skicka ut de böcker som förbeställts. Så har du inte gjort det än så är du varmt välkommen med din beställning. Det är dessutom paketpris om du köper båda böckerna.

Nu är det fritt fram att förbeställa I skuggan av Hollywood. Bara att gå in på Beställa böcker och göra din beställning. Du får boken antingen fredagen innan release eller måndagen efter. Själva releasedagen är en söndag.

27 januari kommer jag börja ta emot förbeställningar på min andra roman - I skuggan av Hollywood. Det är en direkt fortsättning på den första boken. Mer info om boken kommer i samband med förbeställningarna.

Den 15 april släpps I skuggan av Hollywood, som är en fortsättningen på Drömmen om Kalifornien. Releasen blir i Hamnkyrkan 10.00 och på Arken 16.00. Sen kommer jag göra fler besök efter det, så kolla fliken Events för att se var. Allt är inte bokat än, men under januari hoppas jag få klart med vårens release turné. Förbeställningar...

Jag bjuder på frakten på alla beställningar som görs fram till och med 20 december. Beställer du två böcker får du båda för 250 kr istället för 278 kr.

Extra Material

07.09.2017

Nu är allt extra material uppladdat. Så för den som tycker det är kul att se på bilder från de verkliga platserna och läsa två kapitel som inte kom med i boken, så finns det nu att kika på.

Nu är det tre veckor kvar till releasen och efter det följer flera besök i församlingar under september. Kolla in fliken Events för att se var och när. Själva releasedagen börjar i Hamnkyrkan i Hillerstorp 10.00 och sen drar vi vidare till Arken i Värnamo 16.00! Välkommen att vara med denna dag och skaffa dig ett eget exemplar av Drömmen...

Nyss hemkommen från semestern och nu är baksidan till boken klar. Så går du in under fliken böcker så kan du nu se den egentliga baksidestexten.

Det är fortfarande ett tag kvar till release, men nu tar jag emot förbeställningar! Vet du att du vill ha boken så beställ den gärna redan nu. Då vet jag hur många böcker jag måste köpa av förlaget, det tycker jag är bra :-)

bokrelease

13.02.2017

Nu är datum satt för releasen av Drömmen om Kalifornien. Det blir på Arken i Värnamo 16.00 och på förmiddagen klockan 10.00 i Hamnkyrkan i Hillerstorp.